keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Super hyper innostava sinulle sopiva anti-aging ravintolisätuote


Työssä tarvitaan usein toimivia verkostoja moneen suuntaan. Mikään yksittäinen ravintolisäaine ei  tietenkään yksinään myöskään tule toimeen sataprosenttisesti.

Thorne-Research-PolyResveratrol-SR-60-Veggie-Caps on erityisen hyvin kokoonpantu ravintolisätuote, jota suosittelen kaikille iHerbin ystäville. Tämä ei ole pelkkä resveratroliravintolisä, vaan mahtavan monipuolinen pääsiäissesonkiakin juhlistava yhteistyön voimaa synergiaetuineen tarjoava ravintolisä helposti käytettävässä kapselimuodossa.




Johtajan täytyy aina pitää lupauksensa. Erityisesti on huomioitava pienet lupaukset, sillä niihin liittyvistä arkipäivän pettymyksistä syntyy paha olo, joka laukaisee liikkeelle kitinän ja ruikutuksen.

Resveratroli on yllättänyt sydän- ja verisuonisairauksien, diabeteksen ja korkeakalorisen ruokavalion tutkijat postitiivisesti. Voimakkaana antioksidanttina resveratroli ohjaa elimistön toimintaa laaja-alaisesti. Se taistelee mm. kroonista/hiljaista tulehdusta vastaan.

Thorne Research ei ole ikinä huolimaton totuuden kanssa pienissä asioissa, joten voit olla varma, että se on luotettava myös isoissa asioissa. Luottamus on vuorovaikutussuhde, joka mitataan joka hetki ottaessasi ravintolisätuotetta. Thorne Research tietää, että luottamus syntyy teoista, ei juhlapuheista.

Thorne Research tietää miten ravintolisävalmiste saadaan kykenemään suoritukseen, jota siltä voidaan vaatia. Tässä nimenomaisessa intohimolla kehitetyssä valmisteessa on aktiivista trans-resveratrolia, joka ehkäisee tulehduksia ja tappaa syöpäsoluja. Resveratroli ylläpitää geenitasapainosta huolehtivan sirtuiinin SIRT-1 entsyymin toimintaa. SIRT-1 parantaa aineenvaihduntaa, pienentää veren glukoosi- ja insuliinipitoisuutta sekä säätelee solujen elämänkaarta. Resveratroli voi suojata liikapainolta nimenomaan SIRT-1 vaikutusmekanismin kautta.

Jo 1930-luvulta on tiedetty, että energiarajoitus pidentää jyrsijöiden elinikää. Vähäinen energiansaanti tekee eläimet resistentiksi ulkoisille stressitekijöille, kuten oksidatiiviselle stressille. Sirt-1:n aktivaattori resveratroli parantaa mitokondrioitten toimintaa sekä rasva- että lihaskudoksessa, lisää energiankulutusta ja hapenottokykyä, vähentää rasvamassaa ja lisää insuliiniherkkyyttä. Resveratroli suojelee ihmistä stressin aikana.




Voimien hajauttaminen kaikkialle on varmin tapa saada aikaan korkeintaan keskinkertainen lopputulos. Thorne-Research-PolyResveratrol-SR-60-Veggie-Caps tuotteeseen on valittu tutkimustulosten valossa parhaat ainesosat vanhenemisen hidastamiseen ja uskallettu luopua ainesosista, joista ei ole yhtä todennäköistä hyötyä. Yhtä tarkkaa fokusointia jokainen voisi soveltaa myös omaan ajankäyttöönsä.

Resveratroli hajoaa elimistössä nopeasti. On paradoksaalista, että useimmat ravintolisävalmistajat yrittävät tehdä tuotteistaan samanlaisia kuin kilpailijoilla. Thorne Researchin Polyresveratrolilta voi toivoa erilaisia tuloksia kuin kilpailijoiden resveratrolituotteilta. Kaikki merkittävään asemaan päässeet ihmiset ovat onnistuneet osittain siksi, että he erottuvat massasta.

Polyresveratroli sisältää trans-resveratrolin lisäksi huikean potentiaalin terveyden kannalta omaavaa trans-pterostilbeeniä, dimetyloitua resveratrolin metaboliittia, joka on paremmin imeytyvä eikä hajoa yhtä helposti maksassa kuin resveratroli. Pterostilbeeni saavuttaa korkeammat pitoisuudet veressä kuin resveratroli ja pysyy elimistössä kauemmin.

Resveratroli ja pterostilbeeni aktivoivat samoja geenejä kuin kalorirajoitus, jonka on lukuisissa tutkimuksissa todettu pidentävän elinikää. Vaikka asia on sanottu ääneen, ei se vielä tarkoita, että asia olisi kuultu tai että se olisi mennyt kaikille perille.




Kversetiini, kurkumiinifytosomi ja vihreäteefytosomi panevat itsensä täysillä peliin ja saavat rohkeasti esiin resveratrolin parhaat vaikutukset. Ainoa tapa saada tuloksia aikaiseksi on se, että matkalla kohti uutta ja parempaa uskaltaa mennä oman epämukavuusalueensa läpi. Laiska ajattelu pitää saada liikkeelle. Thorne-Research-PolyResveratrol-SR-60-Veggie-Caps herättää, sytyttää sinut ajattelemaan, saaden idean idun kipinän kasvamaan liekeiksi. Mitä enemmäm osaamista saadaan yhteen, sitä suurempi mahdollisuus on tehdä läpimurtoja.


Jos saisit pakata lomavarusteisiisi vain yhden ravintolisävalmisteen mukaan, se voisi hyvin olla juuri tämä uniikki tuote. JA lomalla sinulla on aikaa keskittyä vahvuuksiisi, tunnistaa haitalliset tottumuksesi ja korjata huonot tavat!



Lähteet:
http://www.terveyskirjasto.fi/xmedia/duo/duo96781.pdf
http://www.tritolonen.fi/artikkelit/125-ranskalainen-paradoksi
http://www.tiede.fi/keskustelu/30392/ketju/resveratroli
http://www.terraternal.com/Products/ProductDetails/fi/Pterostilbene/647/181.aspx
Kilpinen Petteri, Liekeissä! Miten johtaja inspiroi ihmiset syttymään muutokselle, Ajatus Kirjat, Gummerus Kustannus Oy, 2008

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti