sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Parhaat silmänympärysvoiteet iHerbistä tietenkin


YKSI PARHAISTA IHERBIN SILMÄNYMPÄRYSVOITEISTA ja silmänympärysvoiteista ylipäätänsä  ON VARMASTI:


Andalou-Naturals-Luminous-Eye-Serum-Brightening-18-ml

Silmänympärysvoide sinulle, joka haluat silmänympärysihosi toimivan ja näyttävän nuoremmalta ja terveemmältä.

Erinomainen kevyt silmänympärysvoide normaalille tai hiukan kuivalle iholle helppokäyttöisessä tuubissa.

Sisältää paljon ihoa uudistavia ainesosia ja hyviä vaikuttavia aineita kuten hyaluronihappo, C-vitamiini ja sodium PCA (luonnollinen kosteuttaja).

Silmänympärysvoide on tuotettu Andalou Naturalsin tiukkojen standardien mukaisesti mahdollisimman luonnonmukaisesti.

We champion Certified Organic, Natural Origin, BioActive, Fair-Trade, Verified Gluten-Free, Non-GMO Project Verified, Vegetarian and Vegan Ingredients, Eco-Friendly Practices, and a Meaningful No Animal Testing Policy.

We reject GMO’s, Petrochemicals, Phthalates, Sulfates, Synthetic Colors, Dyes, Fragrances, Triclosan, PEG, MEA, TEA, DEA, or Paraben Preservatives.






YKSI PARHAISTA HERKÄN IHON  IHERB-TUOTTEISTA  JA SILMÄNYMPÄRYSVOITEISTA ON:


Shikai-Borage-Therapy-Eye-Cream-15-ml

Erinomainen silmänympärysvoide  kuivalle ja herkälle silmänympärysalueelle ja sopii ehdottomasti käytettäväksi muuallakin kasvoilla. Erittäin hellävarainen koostumus hellii herkkää ihoa ihanan lempeästi.

Kurkkuyrtti- ja jojobaöljy tekevät tästä Shikain hyvälaatuisesta herkän ihon silmänympärysvoiteesta aika liukkaasti levittyvän, joten se ei ehkä ole parhaimmillaan meikin alla käytettäväksi. Ihosta tulee pehmeä ja joustava tarjotessasi sille ylimääräistä kosteutta mm. kurkkuyrttiöljyn muodossa. Kurkkuyrtti- eli rohtopurasruohoöljy korjaa ja uudistaa ihoa. Kroonisista iho-ongelmista kärsineet ovat saaneet apua kurkkuyrttiöljystä, josta saa erittäin runsaasti GLA-rasvahappoja tukemaan terveiden ihosolujen muodostumista ja ylläpitoa.


YKSI HARKITSEMISENARVOINEN SILMÄNYMPÄRYSVOIDE IHERBISTÄ ON MYÖS:


Alba-Botanica-Green-Tea-Eye-Gel-30-ml

Kevyt geelimäinen silmänympärysvoide reilussa 30 ml pakkauksessa. Toimii parhaiten hiukan kuivalle iholle ja on erinomainen silmänympärysgeeli varsinkin kesäkäyttöön. "Todella virkistävä tunne, kun laittaa silmänympärysgeeliä aamulla sen oltua jääkaapissa."




USEAMPIKIN HYVÄ VALINTA SILMÄNYMPÄRYSVOITEEKSI LÖYTYY VARMASTI DERMA E:ltä:


Derma-E-Hydrating-Eye-Cream-with-Hyaluronic-Acid-and-Pycnogenol-14-g

Todella suosittu kosteuttava perussilmänympärysvoide, joka sisältää paljon hyviä kosteuttavia ainesosia ja auttaa ihoa toimimaan nuoremman ihon tavoin. Kosteuttaa ilman rasvaista tunnetta ja käy myös meikin alle tai päälle!

Derma-E-Evenly-Radiant-Dark-Circle-Eye-Cream-with-Pycnogenol-14-g

Erittäin hyvä silmänympärysvoide hoitamaan auringosta johtuvia tummia silmänympäryksiä. "Voi kun olet väsyneen näköinen" - ei enää tällaisia kommentteja tämän Derma E:n kirkastavan silmänympärysvoiteen käytön jälkeen, joka sopii kaikille ihotyypeille.


YKSI SILMÄNYMPÄRYSVOIDE TARVITSEE EHDOTTOMASTI VIELÄ MAININNAN:


Aubrey-Organics-Lumessence-Eye-Cream-All-Skin-Types-15-ml

Tilasin tämän Lumessence-sarjan kasvovoiteen ja se on AIVAN IHANA! Voin vain kuvitella kuinka luksusta tämä silmänympärysvoide on. Kiinteyttävä, pehmentävä, kosteuttava, luksusta jokaiseen päivääsi ja silmänympärysalue kiittää ja nuorenee silmissä.


 
IHERB-KOODI HUH943 KATSELEE ASIOITA TAAS UUSIN NÄKÖKANNOIN PIAN.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti