perjantai 27. helmikuuta 2015

Enzymedica SerraGold serrapeptaasi-entsyymivalmiste


Aika paneutua vihdoinkin edes pintapuolisesti entsyymeihin. Syksystä mieleeni on jäänyt lause, että yhdenkin entsyymin puute voi olla syynä oireisiisi!

Serrapeptaasista olen kuullut, serrapeptaasia olen kuurin käyttänyt, mutta enpä ole tullut ajatelleeksi serrapeptaasinkin olevan entsyymi. Serrapeptaasi eli serratiopeptidaasi on proteolyyttinen entsyymi, joka auttaa poistamaan elimistöstämme proteiineja, joiden ei siellä kuulu olla. Kyseessä ovat siis kuolleet tai vioittuneet proteiinit tai taudinaiheuttajat. Serrapeptaasi lisää verenkiertoa tehokkaasti kuitenkin samalla estäen haitallisten ainesosien pääsyä verenkiertoon tulehtuneista kudoksista.

Serrapeptaasin vaikutus ei pääty pelkästään proteiinien hajottamiseen. Serrapeptaasi hajottaa myös limaa juoksevammaksi ja hajottaa se tulehduksen sivutuotteena syntyvää fibriiniäkin. Serrapeptaasi on siis entsyymi, mutta se otetaan tyhjään vatsaan, jolloin se ohittaa nopeasti ruoansulatuskanavan ja toimii verenkierrossa. Serrapeptaasista on saatu apua vaikka minkälaisiin vaivoihin revähdyksistä kroonisiin poskiontelotulehduksiin ja sitä voi hyvin käyttää tulehduskipulääkkeiden sijaan tulehdusperäisen kivun lievittämiseen.

 



Terveyden menettäminen on ehkä yksi suurimmista painajaisista, joka kohdallemme voi sattua. Sairaanakin on kuitenkin tärkeää säilyttää kohtuullinen elämänlaatu. Ilman sitä elämästä tulee lääkäriltä toiselle ravaamista, pillerin toisensa jälkeen napsimista ja epätoivoista oireiden hallitsemisen yrittämistä. Sairaus ja sen oireet alkavat helposti dominoimaan elämää. Saadessaan helpotusta oireisiinsa monet kokevat saaneensa elämänsä takaisin. Aamulla voi katsoa uteliaasti tulevaan päivään eikä vain toivoa selviävänsä tulevasta päivästä hengissä.





Kärsitkö nivelongelmista? Kullanarvoinen vinkki EHKÄ: Ota yksi Enzymedica-SerraGold-High-Activity-Serrapeptase kapseli tyhjään vatsaan kolme kertaa päivässä ja lisäksi yksi Enzymedica-Digest-Gold kapseli jokaisen aterian yhteydessä. Kokeile kolme kuukautta ja koe ja tunnustele tunnetko olossasi mitään eroa.


 
Terveytesi on paras investointisi, jonka voit ikinä tehdä.


 Enzymedica-SerraGold-High-Activity-Serrapeptase on herkkävatsaisellekin hellä. Tuote ei sisällä täyte-, lisä- tai kapselointiaineita.


Serrapeptaasi on ehkä yksi parhaista asioista, joista et ole kuullutkaan!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti