torstai 28. elokuuta 2014

Kilo C-vitamiinia ja näkymätön hammasharja


C-vitamiini vaikuttaa ienterveyteen ilmeisesti aineenvaihdunnan kautta. Hammashygieniaa pystyy siis parantamaan nauttimalla enemmän C-vitamiinia. Tämä näkymättömän hammasharjan toiminta on testattu ihan ihmisillä, joiden C-vitamiinitasot mitattiin. Itselläni tulee heti mieleen eräs henkilö, jonka hammasongelmat voisivat hyvin johtua tai ainakin pahentua C-vitamiinivajauksen takia. Enää ei tarvitse siis soimata itseään, että olisi välttämättä pessyt tai siis harjannut hampaansa liian harvoin ja huonosti.

C-vitamiinia ei tulisi päästää kuitenkaan tekemisiin itse hampaiden kanssa turhan paljon, koska se on vahingollinen kiillekerrokselle. Pureskeltavat C-vitamiinitabletit ASKORBAATTIHAPPONA olisivat tässä valossa katsottuna kyseenalaistettavia. Kalsiumin ja fosforin riittävä määrä taisi olla oleellista hammasterveydelle. En nyt muista vaikuttiko näiden kahden aineen määrä C-vitamiinin mahdolliseen kiilteen vahingoittamistaipumukseen.

C-vitamiinin puute voi aiheuttaa verenvuotoa ikenistä. Eräässä tutkimuksessa henkilöiden, joiden plasmasta mitattu C-vitamiinitaso oli korkeampi kuin vertailuryhmän henkilöillä, hampaat olivat puhtaammat vaikka he eivät pesseet hampaitansa kaksi kertaa päivässä tai useammin kuten vertailuryhmän henkilöt.

Karkeasti arvoituna 95 % ihmisistä kärsii hampaiden reikiintymisestä. Ehkä useampien kannattaisi ottaa hammasharjan lisäksi avuksi näkymätön hammasharja, C-vitamiini. Vesiliukoisena suuristakaan C-vitamiinimääristä ei pitäisi olla huomattavaa haittaa. Ja koska C-vitamiini siis on vesiliukoinen, tulisi sitä nauttia joka päivä. Sama sääntö siis kuin normaalihampaiden pesussakin. C-vitamiini sopii hyvin päivän aloitukseen piristävän vaikutuksensa takia.

Carlson-Labs-Vitamin-C-Crystals-1000-g KILO C-VITAMIINIA, ASKORBIINIHAPPOA,

RIITTÄÄ VARMASTI ISOLLEKIN PERHEELLE!

Carlson-Labs-Mild-C-Vitamin-C-Crystals-1000-g KILO C-VITAMIINIA

KALSIUMASKORBAATTINA, JOKA ON HAPPONEUTRAALIA JA HELLÄ VATSALLE.

Carlson-Labs-Mild-C-Vitamin-C-500-mg-250-Capsules MIETOA KALSIUMASKORBAATTI-

C-VITAMIINIA LÖYTYY MYÖS KAPSELEISSA.

Carlson-Labs-Chewable-Mild-C-Vitamin-C-250-mg-240-Tablets TÄSSÄ HAPPONEUTRAALI

PURESKELTAVA C-VITAMIINI KALSIUMASKORBAATTI. SOPII MYÖS YLI NELJÄVUOTIAILLE LAPSILLE.

Carlson-Labs-C-Gel-Vitamin-C-1000-mg-250-Soft-Gels VAHVA C-VITAMIINI

ASKORBIINIHAPPO SOFTGEELIKAPSELEISSA. HELPPO NIELLÄ.

Madre-Labs-Madre-C-Whole-Food-Vitamin-C-Complex-180-g OMA SUOSIKKINI,

LUONNONMUKAINEN HYVÄNMAKUINEN C-VITAMIINIJAUHE!

HealthForce-Nutritionals-Truly-Natural-Vitamin-C-500-g LUONNONMUKAINEN

C-VITAMIINIJAUHE ACEROLAKIRSIKASTA.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti